FA QUE VIATGEM...

24 de febr. 2010

Jozú, quanta aigua a Iguazú!!!

Les 18h d'autobús de Buenos Aires a Iguazú valen molt la pena, quan veus l'espectacle de les catarates!!!
Malgrat els 34ºC, el 120% d'humitat i que sembla un complex turístic en temporada alta pels mosquits, ens ho hem passat de conya!!
Hem passat 3 dies a Puerto Iguazú, un poble sense cap mena d'atractiu, però que serveix com a camp base per poder visitar les catarates ja que està molt a prop. Per veure les catarates es recomana contemplar-les des del cantó brasileny i el cantó argentí...la diferència???segons els argentins: ARGENTINA DA EL ESPECTACULO Y BRASIL LAS VISTAS!!!i tot i que els argentins són moooooolt humils i no tenen àvia, hem d'admetre que, visto lo visto, tenen raó.
El primer dia vam matinar de valent per creuar la frontera (això mereix un post apart...menudo caxondeo!!) i veure les catarates des del cantó brasileny. El recorregut és força curt en comparació amb la banda argentina, dura unes 2 hores i et dona una idea de la seva grandesa.
El segon dia el vam dedicar al cantó argentí on hi vam passar gairebé 6 hores caminant. Aquí hi ha 3 recorreguts: el Superior (veus els salts d'aigua des de dalt), l'Inferior (els veus des de baix) i la Garganta del Diablo (el salt més impressionant). A banda d'això el cantó argenti permet fer altres "senderos" i activitats que fan que t'hi passis tot el dia!!
Vam tenir la gran sort de veure uns salts espectaculars i és que el nivell dels rius Paranà i Iguazú està ara tan alt, que algunes activitats extres no es poden fer, però això fa que es vegi moltíssima quantitat d'aigua i les catarates estaven impressionants!Propera parada: LA FI DEL MÓN!!!

3 comentaris:

Nunu ha dit...

Per fi us veiem les cares! Una abraçada ben forta.

David ha dit...

Quines fotos més maques! M'encanta veure-us així! Un petonàs!

Alberto ha dit...

Que guapos que estáis y que felices se os ve. QUE ENVIDIAAAAA!!!! Queremos irnos con vosotros!!! Nos alegramos que el terremoto os haya pillado lejos estabamos preocupados por vosotros. Un beso muy grande de los Maridos.