FA QUE VIATGEM...

1 de març 2010

Ushuaia i la Tierra del Fuego

Dimarts passat vam arribar a Ushuaia, la ciutat més austral del món i capital de la Tierra del Fuego, situada en una illa a més de 3.000km al sud de Buenos Aires. Si bé es cert que hi ha un poble xilè que encara està més al sud que Ushuaia, Puerto Williams no ostenta el títol ja que per nombre d'habitants no arriba a ser una ciutat propiament dita. En definitiva, disputes entre argentins i xilens per veure qui està més al cul del món.

Ushuaia també és el punt de partida de les expedicions cap a l'Antàrtida que surten del continent americà!!! Des de la ciutat de Christchurch, a Nova Zelanda, també en surten un bon grapat. Hem vist algunes ofertes suculentes que malhauradament no entraven dins del nostre pressupost però aquest és un viatge que posem a la llista de pendents pel futur ;)

Els 2 dies que hi hem passat els hem aprofitat per visitar el Canal Beagle i el Parc Nacional Tierra del Fuego, aquest últim l'hem disfrutat moltíssim treient la pols a les botes de trekking i passant un dia fent diversos "senderos".

Les vistes i paisatges d'aquesta part del país ens han recordat molt a Nova Zelanda!!!