FA QUE VIATGEM...

19 de març 2010

Ruta de los 7 lagos

Des de Bariloche vam llogar un cotxe per recórrer la ruta de los 7 lagos durant 2 dies. Aquesta ruta, que va fins a San Martín de los Andes, consta d'uns 110km bona part dels quals són de "ripio" (carretera sense asfaltar plena de pedretes). Sort que el cotxe no era nostre!!al final del dia acabes fins als nassos de pedretes i sotracs!!

El primer dia vam pujar amb el nostre adoptat Suzuki Fun (ens sembla que es diu aixi, recordaba a un Corsa!!) fins a Villa La Angostura i d'allà fins a San Martín de los Andes trampejant el ripio, algunes vaques que es creuaven pel camí, i disfrutant dels espectaculars 7 lagos.

Vam fer nit a Sant Martín, un poble molt més coqueto i tranquil que Bariloche que ens va agradar moltíssim. És el poble que més ens ha agradat fins ara!!!

L'endemà vam tornar cap a Bariloche xino xano modificant la ruta per no repetir camí i sobretot, per evitar el ripio que s'acaba fent pesadet!

Ahir vam sortir de Bariloche cap a l'illa de Chiloé (Xile) on estarem uns dies menjant peix i marisc a preus baratets baratets!!