FA QUE VIATGEM...

22 de març 2010

Chiloé, la petita Galícia de Xile

Els colonitzadors espanyols la van anomenar "Nueva Galicia" i és cert que recorda en el clima (ara plou, ara surt el sol, ara hi ha boira, ara surt el sol...) i en la quantitat de marisc que tenen i mengen!!!A part d'això, a Chiloé destaca la gran quantitat d'esglésies que van construir els jesuites i que estàn declarades Patrimoni Mundial de la Unesco, i pels colors de les cases "chilotas" que suposem que, com el clima és tan gris, així s'animen una mica ;).

Així doncs, hem passat 3 dies a l'illa i els hem dedicat a veure esglésies, menjar marisc i a posar-nos i treure'ns l'impermeable!!!Hem visitat Castro, Chonchi, Dalcahue i l'Illa Quinchao on es troba l'església més antiga de tot Chiloé tot i que s'ha de dir que totes tenen el seu encant.

A més a més destaquem els "palafitos" que hem vist a Castro i que són cases construïdes sobre el mar i que s'aguanten amb pals de fusta. El més curiós és que una banda està construïda al carrer i la part de darrera de la casa s'aguanta amb les fustes i està a sobre del mar.

Del tema menjar, el primer dia vam anar a menjar una "colación" (menú) a un lloc que ens van recomanar a l'hostal i que estava molt bé de preu.
De primer sopa de marisc i de segon carn de porc, mireu la pinta!!

A Quinchao vam ser més atrevits i ens vam menjar una ostra cadascú!!!s'ha de dir que va ser el primer i últim cop que en mengem, tot i que eren molt fresques no és el nostre estil de menjar!!!això si, les dues ostres (i eren enormes!!) no van costar ni 2€!!!Ahir vam deixar l'illa de Chiloé i ara som a Puerto Varas on disfrutarem uns dies de los lagos chilenos i els seus volcans!!!

2 comentaris:

Sara ha dit...

Holta a tots!

Em dic Sara i sóc una estudiant d'últim curs de turisme a l'Escola d'Hoteleria i Turisme CETT, a Barcelona. Estic fent el Projecte Final de Carrera sobre les tendències a l'hora de donar la VOLTA AL MÓN.

Com a punt de partida de l'estudi estic buscant gent que hagi fet la volta al món per passar-lis una petita enquesta (prometo que és mooolt curta). Necessito bastantes persones per obtenir uns resultats fiables i no és gens fàcil, així que us demanaria (casi suplicaria) a aquells que hagueu fet aquest gran viatge (per enveja sana dels que encara estem aquí) que colaboreu amb mi.

Em comprometo a fer-vos arribar una copia del treball un cop estigui acabat i sobretot, a posar-vos als AGRAÏMENTS, qui es podría negar a tenir aquest honor?

Us deixo el link directe a l'enquesta i al blog que he creat on aniré penjant les conclusions que vagi treient.

Link enquesta: http://www.encuestafacil.com/RespWeb/Qn.aspx?EID=682509
Blog: unavueltaalmundo.crearblog.com

Salutacions,

Sara

Albert i Sandra ha dit...

Hola Sara,
Ja ho tens!sort amb el projecte i per qualsevol cosa que necessitis ja saps on trobar-nos!!!
PD_Quan el tinguis acabat ja ens el passaràs ;)