FA QUE VIATGEM...

15 de març 2010

Ruta 40 i última etapa patagònica

Dimarts passat vam deixar El Calafate i vam enfilar la mítica Ruta 40 direcció Bariloche.

I què dir de la ruta 40?? És una carretera INACABABLE sense asfaltar que et deixa el cul i les cervicals fets caldo!! Aquesta és la seva gràcia i desgràcia, ja que durant hores no veus res més que pedres, pols, estepa i pobles de mala mort. Hi ha l'opció de pujar per la Ruta 3 (per la banda atlàntica), més còmode, però nosaltres vam decidir anar pel "far west" argentí.Després de tantes hores de bus vam decidir baixar abans i parar uns dies Esquel i El Bolsón abans de pujar a Bariloche.

A Esquel vam passar un parell de dies, és un poble ideal per recarregar piles i des d'on es pot visitar Trevelín, un poblet d'origen galès que té un parell de cases de tè i un ambient molt tranquil.

Després vam anar a El Bolsón, un poble d'ambient hippy molt maco on vam quedar-nos tres dies.
Dissabte al matí vam anar a la fira que organitzen els hippis de la zona 3 cops per setmana on pots comprar un munt de coses xulíssimes que fan els ells mateixos per guanyar-se uns calerons.
A la nit vam fer un asado a l'hostal que ens van preparar el Claudio i la Valeria, una parella amb dos nens petits que han fet de casa seva un lloc acollidor per quedar-se uns dies. Vam estar fins la matinada menjant, bevent i xerrant amb els altres viatgers que estaven a l'hostal!!

Mireu quina pinta que tenia la carn!!això és una barbacoa com Déu mana!!!Ahir vam aprofitar per fer una excursió pels voltants del poble i vam anar al Lago Puelo. Ja des de l'autobús veus que el paisatge canvia moltíssim respecte a l'estepa patagònica ja que tot està ple d'arbres, llacs, muntanyes i tot és verd, molt verd...així que és ideal per reposar una mica i desconnectar de l'estepa patagònica.
Es nota la influència germànica de la zona quan passes per cases de fusta plenes de flors als balcons i és que aquí hi ha força descendents d'alemanys.Ara ja som a Bariloche i ens espera la ruta de los 7 lagos. Us ho explicarem en el proper post!!