FA QUE VIATGEM...

10 de març 2010

El Calafate en bona companyia

Tornem a entrar a Argentina per fer parada a El Calafate i visitar el famós glaciar Perito Moreno.

El primer dia a El Calafate l'aprofitem per passar la tarda amb en Jordi, un rodamón de Teià, que vam conèixer a Torres del Paine i que ja fa 6 mesos que va iniciar la seva aventura viatgera en solitari. Ens va encantar escoltar les seves aventures pel Pròxim Orient, el Sudest asiàtic i Oceania, a més ens va donar moltíssima energia positiva i consells pràctics per la nostra volta. Jordi, tant de bo coincidim de nou per aquest continent i si no, queda una birreta pendent a Bcn!!!Vam arribar a El Calafate amb la il.lusió de fer un trekking per sobre del glaciar o alguna activitat interactiva amb el bloc de gel però collons amb els preus patagònics!!!s'ha de dir que tot el que estem veient (fins al moment) a la Patagònia ens està agradant moltíssim però els preus són del tot abusius.

Finalment ens vam apuntar a un tour per veure el glaciar des de les passarel.les i un recorregut en barco d'una horeta...va estar molt bé!!!
Tot i que a la Patagònia hi ha un fotimé de glaciars, el que fa el Perito Moreno especial és el seu fàcil accés i que cada dia va avançant.

Al tour vam coincidir amb el Samuel, un brasileny amb qui ja havíem coincidit al circuit W i en algun autobús, i amb el Willy, un barceloní de vacances que s'està al mateix hostal que nosaltres i amb qui vam compartir també el sopar. Així doncs tots 4 vam passar la tarda junts gaudint del Perito Moreno.

HAVEU VIST quines fotos????
2 comentaris:

Alberto ha dit...

que pasada de fotos. Que guapo los glaciares.

Raimon ha dit...

Quina enveja! Us recomano molt, pero molt El Chalten. Em va agradar molt més que Calafate i es poden fer uns trekkings acollonants...el Fitz Roy et deixa sense respiració. Hi ha un hostal que es diu islandsis que esta molt bé i són encantadors...
Molta sort!