FA QUE VIATGEM...

23 de juny 2010

La ciutat colonial d'Olinda

Olinda és una de les ciutats colonials més ben conservades del Brasil, així que hem decidit fer-hi una visita, curta però, ja que hi hem passat un dia. El centre històric d'Olinda, que és el motiu de la nostra parada, és molt petit i de seguida està vist.

La ciutat va ser fundada el 1535 i va ser la capital de l'estat de Pernambuco durant molts anys. Actualment, la capital de Pernambuco és Recife, una ciutat molt més gran i molt més caòtica que Olinda.

Us deixem algunes fotos del nostre passeig pel centre històric d'aquesta encantadora ciutat.El següent destí i últim dels nostres dies pel Brasil és Salvador de Bahía. Ens havíem de menjar unes 14 hores d'aquestes maques en autobús nocturn. Però quan vam anar a comprar els bitllets ens van mirar també els preus dels vols i, mira quina sort, valia el mateix l'avió que el bús.

I ara què fem?? El decàleg del bon motxiller diu que sempre has d'agafar un bús, no en diu res dels avions perquè un bon motxiller mai, però mai de la vida, sota cap circumstància, agafarà un avió!!!! Sempre és més autèntic disfrutar d'un llarg viatge en companyia dels locals, amb pudoreta a suat, lavabo sense paper, gent roncant i el "savoir faire" del prudent conductor!!!!Com podreu imaginar, el vol va anar de conya ;)