FA QUE VIATGEM...

25 de set. 2010

La moderna KL

La capital malaia és una ciutat moderna plena de contrastos on trobes des de gratacels súper bèsties i centres comercials amb les marques més pijes, fins a carrerons plens de merda, barris molt humils amb cases que s'aguanten de miracle i rates que campan alegrement pel mig del carrer. Sense anar més lluny, als voltants del nostre hostal n'hi havia un bon grapat.

Però a banda d'això, Kuala Lumpur es va fer famosa per tenir fins fa uns anys el gratacel més alt del món, les torres Petronas. Al 2004 les va desbancar Taipei 101, a Taiwan, però aquest any Dubai ostenta el títol amb el seu Burj Dubai d'uns 828m. De tota manera continuen sent un dels principals atractius de la ciutat i són realment IMPRESSIONANTS!!!!

Com a d'altres llocs d'Àsia les falsificacions són bones, barates i donen el pego la mar de bé. Però Kuala Lumpur s'ha lluit creant un carrer peatonal ple de botigues on es troben totes les marques de primer nivell: desde rellotges Omega fins a bolsos Louis Vuiton passant per les mítiques Adidas, Ralph Lauren, Burberry...i com no, on hi ha aquestes botigues hi ha la tira de turistes comprant souvenirs per la família i els amics per 4 duros.I entre tant "glamour" hem trobat els xiringuitos de menjar i les paradetes rollo mercat amb fruites súper vistoses com aquesta pitahaya (fruita del drac) de la foto, fruita d'origen vietnamita.


Pitahaya o Fruita del drac