FA QUE VIATGEM...

9 de set. 2010

Xops a Bali

Després de la pallissa d’autobusos per arribar a Bali, hem buscat un lloc tranquil i agradable per descansar i conèixer l’illa. Hem passat 5 dies a Ubud, un poblet de l’interior ple d’encants.

Hem tingut la mala sort de tenir dos dies de pluja sense parar però per sort els hem aprofitat fent marató de jocs de cartes amb la Laura i el Nick, amb qui continuem l’aventura. La nostra activitat s’ha basat en dormir, menjar i jugar a cartes fins que per fi, el tercer dia, ens ha fet sol i hem llogat un cotxe tots 4 per recórrer l’illa.

Hem visitat la part nort d’Ubud que està plena de temples, un parell de volcans i unes vistes de terrasses d’arròs impressionants que hem disfrutat asseguts en un bar petit que hem trobat per casualitat!!!

El dia només s’ha espatllat quan, al deixar el cotxe per fer un parell de fotos del volcà, ens han envoltat uns 10 locals intentant vendre’ns de tot i amb l’enrenou li han pispat la cartera al Nick. No ens ha quedat més remei que anar a la policia a fer la denúncia. Per sort els policies eren molt atents i ens han escortat fins al següent poble amb motos perquè no ens la podien tramitar allà on erem. Mentre ells gestionaven la paperassa l’Albert s’anava informant amb els polis de com tornar a Ubud amb el cotxe perquè, amb la tonteria, havien passat un parell d’hores i això que vam tenir un espontani que ens va fer d’intèrpret.L’endemà l’hem passat passejant pel Monkey Forest d’Ubud, un parc amb tres temples i ple fins dalt de macacos balinesos. Uns animals més llestos que la gana que intenten prendre’t qualsevol cosa que duguis a les mans!!!I d’Ubud hem decidit continuar els 4 junts cap a Padangbai on hi passarem algun dia per acabar de veure Bali i des d’on agafarem un ferry que ens portarà a les Illes Gili.