FA QUE VIATGEM...

25 de nov. 2010

Últims dies a Cambodja

I de la capital ens dirigim al sud per descobrir les desconegudes platges cambodjanes!!!

Arribem a Sihanoukville amb la intenció de visitar alguna de les properes illes i passar-hi uns dies, però els preus són abusius i ho deixem córrer. Al final trobem un hotel la mar de barat a Sihanoukville i ens passem el dia a la platja d'Otres, la més apartada però també la més tranquil·la.

Sihanoukville no té res d'especial, és un Lloret de Mar on els rics i no tan rics de Phnom Penh van a passar-hi els caps de setmana per sortir de la pol·lució de la capital.

Otres però, és com un tros de paradís dins de la desangelada Sihanoukville, una extensió de platja enorme, amb aigua neta i on pots relaxar-te sense sentir el constant "do you want massage?", "manicure?", "fruit?" amb què t'assetgen els venedors ambulants.

Hem passat uns dies fent el mandra de platja en platja i menjant la mar de bé en un restaurant on cada vespre treien la barbacoa i per 4 duros menjàvem marlin, barracuda, gambes XXL, pollastre i fins i tot costelles de porc súper tendres!

I abans d'enfilar ruta a Vietnam, hem decidit fer una darrera parada a Kampot, ciutat amb una forta herència francesa on les cases d'estil colonial dominen el paisatge.Altre punt fort d'aquesta ciutat són les espectaculars vistes del riu amb unes postes de sol maquíssimes. Llàstima que dels 2 dies que hi hem passat, la major part del temps no ha parat de ploure.I ara sí, proper destí: El controvertit Vietnam, última parada del sud-est asiàtic on vam arribar ja fa 3 mesos!!!ens espera un mes per Vietnam, un país del qual n'hem sentit de tots colors i dels que més il·lusió ens feia al començar la nostra aventura...a veure què ens depara!!