FA QUE VIATGEM...

12 de jul. 2010

Cuidado con el cocodrilo!!!!

Camper van , camper vénen...per molt que estiguem a l’hemisferi sud i a l’altra banda del món hi ha coses que no canvien i una d’elles és l’humor de l’Albert!!! Jo, Sandra, ja li vaig dir que aquesta frase no feia gens de gràcia...

Anyway (haveu vist que integrats que estem??)!!! Durant 22 dies la nostra “casa” tindrà rodes i motor i ens ha de portar (si aguanta) des de Cairns fins a Brisbane. En total, sumant les desviacions i les estones que estiguem perduts sense saber on coi anem, recorrerem 2.000 km en una campervan (un monovolum Toyota amb llit, càmping gas, nevera (que sembla gairebé un congelador) i una pica per rentar els plats. Canviarem els hostals pels càmpings i les àrees de descans de les carreteres (per estalviar una mica)…que ningú s’espanti que aquí a Austràlia són tan civilitzats que, a part de les ciutats on només pots anar a un càmping, per les carreteres pots fer nit a les àrees de descans i fins i tot tenen muntades “paradetes” durant el dia on et donen cafè o te gratis perquè descansis (ells són més guais i li diuen DRIVER REVIVER).Agafem la nostra nova vivenda i decidir anar cap al nord dirección a Cape Tripulation on, segons ens han dit, s’ajunta la selva tropical amb el mar de coral...triguem unes 3 hores en arribar-hi i hem d’agafar un ferry que marcarà un abans i un després en el paisatge (abans ple de camps de blat i canya de sucre, i després selva i molta humitat).

I què ens trobem després de les 3 hores i un cop arribats a Cap Tripulation??? doncs que tot i que fot una calda de nassos (degut a la humitat) i que ens banyaríem a la platja, no es pot perquè HI HA COCODRILS!!!!nosaltres flipem però ara ja ens hem acostumat perquè sembla que la costa nord-est d’aquest immens país és de “se mira pero no se toca”, hem vist el cartellet dels cocodrils a un bon grapat de llocs i és clar, trenca una mica el rollito!!!

Continuem baixant i, com que el tema platja en aquest punt del nord pinta xungo, decidim continuar pel centre però això ho deixem pel proper post…només us direm que hem vist molta aigua!!!