FA QUE VIATGEM...

23 de jul. 2010

Supercalifragilisticoespialidoso

Hem fet una regresió a la nostra infancia parant al poble de Maryborough, on va néixer P.L. Travers, l’autor de Mary Poppins.

Es tracta d’un poble moníssim i dels més antics de Queensland (la regió nord-est del país).

Ens hem dedicat a passejar pels seus carrers super tranquils, a gaudir dels parcs de la ciutat i a visitar els diferents racons dedicats a la nanny més freaky, la Mary Poppins…fins i tot hi fan un festival al juliol on passen pel.lícules durant els caps de semana en una pantalla gegant al parc….com el cinema a la fresca nostre però temàtic.

Fent una passajadeta per un dels parcs on teòricament hi havia koalas (no en vam veure cap), ens vam trobar amb una mini competició femenina d’un esport força estrany que recordava al bàsquet però sense fer botar la pilota i regles diferents. Això si, era seguit amb gran afició per mig poble!!!era diumenge i tothom estava al parc amb les seves cadires de càmping, les birretes, les salsitxes i mirant els partits de netball de les noies, que per cert, portàven uns uniformes bastant ridículs. Totes amb faldilles i suant la cansalada!!!antes muerta que sencilla!!!!.L’endemà carretera i manta i cap al sud, però aquest cop fent paradeta a uns poblets de la costa coneguts per les seves formacions de sorra. En un d’ells, baixem del cotxe...SORPRESA!!!!teníem 5 cangurs a mensy de 20 metres ajaguts a la gespa, relaxats i disfrutant del paisatge...nosaltres amb la pell de gallina pel la gran troballa fent fotos a diestro y siniestro cual japonés a la porta de la Sagrada Família ; ).

Vam tornar al cotxe més contents que un gíngol i vam agafar de nou la carretera fins arribar a Noosa on hem passat 3 dies… en dues paraules IMMM PRESIONANTE!!!

Per cert, ja teniu penjats els vídeos de Brasil i Argentina a l'apartat corresponent.