FA QUE VIATGEM...

25 de jul. 2010

Que bé que s'està a Noosa!!!!

Com ja us vam deixar anar a l’últim post, Noosa ens ha encantat!!hi hem passat 3 dies i l’hem deixat amb la sensació de deixar molt per veure i certa nostalgia de voler tornar-hi.

La ciutat és un conjunt d’urbanitzacions construïdes amb mooooolt de gust al voltant de la platja i el riu, d’aquesta manera fins i tot hi han alguns afortunats amb port i platja privats al jardí de casa!!!! Sí sí, com debeu imaginar és una mica pijo, però no us penseu, que aquí tenen unes pedazo casotes per quatre duros !!!és el que té un país gegant amb tan poca població…el terreny està molt bé de preu !!!

Hem visitat les seves platges, hem voltat pels innumerables passejos marítims i ens hem deixat conquistar per aquesta acollidora localitat a només 100km de Brisbane.

És curios perque tot just al costat del carrer principal de Noosa, Hasting Street, es trova un parc nacional amb 3 o 4 recorreguts de trekking on t’hi pots passar el dia…precisament aqui hem tingut la sort de trobar un koala en el seu habitat natural!!!! i això que dormen 20 hores al dia fets una piloteta als arbres i és difícil de veure’ls…el que hem vist estava despert!!!!

El punt fort és que també als voltants hi ha molt a veure així que hem dedicat un dia a visitar el mercat hipiolo d’Eumundi, el poblet de Montville que està envoltat de cascades i unes vistes super xules i per últim hem anat a veure unes muntanyes d’orígen volcànic, les Glass House Mountains.