FA QUE VIATGEM...

19 de jul. 2010

Tocant el paradís!!!!

Durant 2 dies hem deixat aparcada la fragoneta per navegar per la Gran Barrera de Coral a bord d’un catamarà...guai,eh!!Hem estat relaxant-nos, fent snorkel i prenent el solet a les aigues de les illes Whitsunday. Com que aquí tenen tanta medusa malparida, no et permeten banyar-te si no és amb un trajo de neoprè…suposem que estan fins als nassos de portar a la gent d’urgències i a més les picades de les meduses d’aquí poden arribar a ser mortals!!!així que sense queixar-nos ens vam posar el trajo i al agua patos!!!

Continuem sense cámara acuática (esperem solucionar-ho abans de tornar a Barcelona!!!) i no us podem ensenyar la Gran Barrera de Coral però podeu fer ús del Google que n’hi ha un pilot. El que sí tenim són fotos com les que sempre us enseyem, espectaculars!!!!Al catamarà erem 26 backpackers i 3 tripulants dels quals només 3 eren de fora d’Europa!!!!una parella mexicana i una colombiana, la resta tots anglesos (tripulació inclosa), irlandesos, escocesos, holandesos, un alemany i nosaltres dos. Com que la majoria era d’Irlanda, la primera nit ens van deleitar amb cançons tradicionals irlandeses amb concert de flauta incl...ens van posar la pell de gallina a tots!!!!Poc més queda ja per explicar perquè han estat dos dies de “dolce far niente”.
Ens retrobem amb la fragoneta i continuem ruta en dirección sud...i quines coses que et trobes per aquestes carreteres!!!fins al proper post!!!

1 comentari:

Núria, Oriol i Nil ha dit...

Ooohhh, com n'és de bonic tot això que ens ensenyeu!! Llàstima que queda tan lluny... Hauré de començar a estalviar i pensar en les vacances per d'aquí a uns quants anys!!