FA QUE VIATGEM...

7 de jul. 2010

Sydney

Després de 15h de vol canviem d’idioma, de país i de continent per aterrar a Sydney, la nostra porta d’entrada a la somiada Austràlia.

Hem passat 3 dies recorrent els carrers d’aquesta acollidora i neta ciutat que ens ha encantat. La gent és molt amable, tant, que quan entres a qualsevol botiga et pregunten com et va el dia!!!això és un altre món i sembla que ens adaptarem la mar de bé a l’Aussie style.

Sydney és una ciutat plena de vida, botigues, restaurants i ens ha sobtat el gran nombre de població d’origen asiàtic que hi viu. Durant els 3 dies hem fet la obligada visita de l’Opera House, que sincerament, ens l’imaginàvem més gran!!!hem voltat pel centre, hem fet algunes compres de renovació de vestuari i hem organitzat una mica la ruta prevista.

Per les primeres impressions ens fa l’efecte que en aquesta part del planeta s’hi viu molt i molt bé!!! Llàstima que, com ells mateixos diuen, estiguin tan “down under”. Potser aquest és també un dels motius pels quals viuen tan bé.

Aquests Aussies, com els seus veïns Kiwis, estàn fets d’una pasta diferent. Gent tranquil·la, agradable, propera i que t’acullen amb un somriure sincer des del primer moment!!!!

De Sydney hem volat a Ayers Rock però això ja és una altra història per un altre post...