FA QUE VIATGEM...

27 de jul. 2010

Hem anat al zoo

...però no a un qualsevol sinò al del defensor i protector d’animals més conegut i estimat per aquestes terres, l’australià Steve Irwin. A molts us sonarà d’haver-lo vist al 33, és el Crocodile Hunter!!!Més que un zoo hem vist una reserva d’animals enorme, un projecte ambiciós i molt humà d’algú que va dedicar la seva vida a ensenyar al món a respectar aquests èssers.

La majoria d’animals que ens hi hem trobat són de “casa”, és a dir, d’Austràlia i d’entre ells hem vist als mansos cangurs, koales i wombats i als no tant mansos com els cocodrils o les mil i una varietats de serps que s’arrosseguen per tot el país.

Com us dèiem al principi sembla més una reserva i és que els cangurs per exemple, estàn en una espècie de parc on tu pots passejar-hi i donar-los de menjar...en definitiva no és com la majoria de zoos que veus als animals engarjolats sinò que més aviat nosaltres anàvem entrant al seu hábitat i erem els foranis de visita.

Steve Irwin era tan gelos del benestar dels animals, que deia que si la qualitat del menjar que es preparava pels animals al zoo no era prou bona per a ell mateix, tampoc no ho era per als seus animals. Al parc es nota que tota la familia i treballadors estan involucrats amb el projecte i que tot i que ell ja no hi sigui, el seu esperit i la seva lluita constant en defensa dels animals continuen vius.

A part dels animals, hem sortit del zoo tocats emocionalment en veure la passió i l’entusiasme que tenia aquest home. Tant de bo tothom posés la meitat de ganes en fer les coses i lluitar per allò que els agrada.


Koala


Koales dormint...que estrany, oi??


Quina passada!!!!


Cangur


Wombat


Panda vermell
Pitón


Cocodril


Més cocodrils...