FA QUE VIATGEM...

10 de gen. 2011

Bhaktapur, "same same, but different"

I no podíem deixar la vall de Kathmandú sense passar per Bhaktapur. Sí, és un altre centre històric i una altra plaça Durbar, però és diferent dels altres que hi ha a la zona.

Bhaktapur es troba només a 18 km de Kathmandú. A diferència de la capital, la plaça Durbar i els seus voltants són molt més tranquils, sense caos i molt poc trànsit; caminar pels seus carrers és molt agradable i és com fer un viatge al passat. A més, no corres el perill de ser envestit per un taxi, les teves oïdes descansen dels clàxons i no et trobes tanta escopinada per metre quadrat.

Per nosaltres Bhaktapur és una visita obligada si passes per Kathmandú. Fins i tot, si vas amb temps és una molt bona opció per allotjar-t'hi, ja que la majoria dels turistes només hi va a passar el dia i és molt tranquil.

Si fem una valoració global de les tres ciutats de la vall, ens quedaríem amb la plaça Durbar de Patan, amb l'ambient i el caos de Kathmandú i amb la pau i l'encant dels carrers de Bhaktapur.Després d'una setmana, deixem la vall de Kathmandú. Agafem un autobús que tardarà 7 hores a fer 200km (tela marinera!!!!) per portar-nos a Pokhara, la porta d'entrada als Annapurna. Teníem pensat fer-hi algun trekking, però hem dedicat els dies a Pokhara a descansar i gaudir de les vistes d'una de les serralades més bèsties del món.

1 comentari:

Laura ha dit...

"Same, same, but different" :P Maybe next year "different, different, but same"?

Btw: yeah, it's my day off ;)