FA QUE VIATGEM...

15 de gen. 2011

Hong Kong

Hong Kong no estava ens els nostres plans inicials, però el seu espectacular aeroport és un hub molt important i hi arriben i en surten centenars de vols cada dia. Total, com que hi havíem de fer parada, vam decidir quedar-nos-hi un parell de dies i visitar la ciutat.

La ciutat és un reflex de capitalisme pur i dur: consumisme salvatge amb botigues de totes les marques que us pugueu imaginar, infinitat de gratacels altíssims i enganxats, centres comercials d'uns quants pisos a cada cantonada, Mc Donalds i Seven Eleven a cada carrer, etc. Ah, i com a bona ciutat xinesa, ple de xinesos a qualsevol hora del dia.

A part de ser una de les icones asiàtiques del consumisme per excel·lència, Hong Kong té altres interessos com per exemple el barri del Soho (nom original,eh!!) tot ple de restaurants, bars i locals a l'última (com un Born a Bcn). El barri està situat en un turó amb força pendent així que per pujar-hi han construit unes escales mecàniques llarguíssimes, de fet són les més llargues del món i ja que hi érem ens hi havíem de fer la foto!!

Al mateix barri, també hi vam trobar un temple que, tot i que no ens recordem del nom, tenia l'interior molt interessant.I per rematar la jugada, tornem a agafar el metro direcció Kowloon i ens trobem amb aquest "interessant" i "instructiu" rètol...mira que haver de dir a la gent que per favor no escupi a terra i que utilitzi un mocador...els xinos són així de guarros!!!!Arribats a Kowloon, decidim anar al show de les llums, un espectacle gratuït que fan cada dia a les 20h on els gratacels es van il·luminant al ritme de la música...tot plegat bastant cutrillo però com era gratis......diem adéu a Hong Kong a la xinesa ; )

1 comentari:

Laura ha dit...

Very cool Hong Kong! So funny the sign saying you should spit in a tissue haha. I saw a movie somewhere, it showed how they stuffed people into the subway in Japan. Just pushed everybody in like they're cows... i see something similair in your photo haha ;)