FA QUE VIATGEM...

12 d’abr. 2010

Lima

La nostra entrada al país peruà la fem per Lima, on arribem al matí i ja notem un canvi de temperatura respecte a Xile que ens deixa bastant aplatanats. Hi fa molta calor i una humitat impressionant i tornem a rescatar la roba d'estiu de la motxilla.

Passem 3 dies a la capital peruana on visitem el centre, que ens sorprèn molt gratament. La Plaza de Armas és impressionant i els voltants tampoc no tenen pèrdua, un bon grapat d'edificis colonials i restes de les muralles. Visitem les catacumbes del Monestir de San Francisco d'on sortim una mica tocats ja que els passadissos subterranis estan plens de fosses d'ossos de franciscans, diuen que hi ha a la vora d'uns 75000 cadàvers!!cal destacar també la biblioteca del Monestir, que és una passada!!llàstima que a dins està prohibit fer fotos!


Plaza de Armas


Catedral de Lima


Monestir de San Francisco


Policies a la porta de la seu del Govern

Hem estat allotjats al barri de Miraflores, el barri bé de Lima, i també hem aprofitat per visitar aquesta part de la ciutat plena de botigues d'artesania autòctona, restaurants, bancs, oficines i parcs com el Parque del Amor, que tot i la cursilada de nom que té, t'ofereix unes vistes maquíssimes de les platges de la ciutat a rebentar de surfistes i els penya-segats plens de bojos fent parapent.


Vistes des del Parque del Amor

Lima és una ciutat plena de contrastos i pots veure des d'apartaments mega pijos i barris residencials preciosos fins a les "chabolas" a l'altre cantó del riu Rímac, un barri que hem vist de lluny ja que no és molt recomanable passejar-s'hi.


El cerro San Cristóbal amb les "chabolas" del barri de Rímac

Aquest és un país molt diferent al que hem vist fins ara a Sudamèrica, sembla que el Perú ens sorprendrà amb els seus contrastos, la seva gent, la forta arrel indígena i els seus paisatges.

De Lima hem anat directament a Nazca des d'on hem sobrevolat les famoses Líneas de Nazca però això ho deixem pel proper post!

2 comentaris:

Gemma ha dit...

Ei!

Perú és una canya! A mi em va agradar molt quan hi vaig ser... el desembre del 2005! :)
Què teniu pensat visitar? Si teniu temps, a banda del Machu Pichu, és clar, no us oblideu del Cañón del Colca a Arequipa, del llac Titicaca a Puno, de les Huacas del sol i de la lluna a Trujillo (al nord) i de tot allò que pugueu veure als voltants de Cuzco! És una canya! I no sé si teniu pensat passar per la selva, també... una passada! :) Nazca, veig que ja ho heu vist... És xulo, oi?
Records i que us segueixi anant molt bé el viatge!

Albert i Sandra ha dit...

Tens raó Gemma, Perú és una canya!!ens està agradant moltíssim!
Per ara tot ens ha anat molt bé!!Gràcies pels consells.