FA QUE VIATGEM...

28 d’abr. 2010

Sant Jordi al Machu Picchu

No teníem ni rosa ni llibre, però teníem el Machu Picchu i ens teníem a nosaltres!! Ha sigut un Sant Jordi diferent i el recordarem durant tota la vida!!

El despertador va sonar a les 4.30 de la matinada!! A les 5 ja estàvem fent la cua per agafar el bus que ens portaria d'Aguas Calientes a l'entrada del Machu Picchu. Ara, no vam ser pas els primers. Ja hi havia un bon grapat de gent fent cua.

A les 6 ja érem a l'entrada i en mitja hora vam començar a gaudir de la màgia i l'espectacularitat del Machu Picchu. Mira que havíem vist fotos, molta gent ens n'havia parlat i les expectatives eren molt altes. Però les compleix i les supera!!! Et quedes sense paraules i t'has de pessigar per saber que el que veus és real!!

Passem tot el dia pujant i baixant la infinitat d'escales que trobem per poder visitar tota la ciutat fins que, bastant cansats entre la matinada i l'exercici, decidim fer una becaineta!!!ens quedem completament K.O. i ens despertem una horeta més tard i gaudim de les vistes sense tant de turista.Coses del destí, ens retrobem amb el Jordi, el viatger de Teià que porta gairebé un any voltant pel món i amb qui ja havíem coincidit a Torres del Paine i a El Calafate, realment el món és ben petit!!

Tornem a Aguas Calientes en una mena de núvol després del que hem disfrutat durant tot el dia i queiem morts al llit ben contents!! L'endemà al matí tornem a agafar el tren i arribem a Cuzco al migdia.Per acomiadar-nos de la ciutat anem a sopar amb el Bart amb qui hem anat coincidint des que vam deixar Arequipa. Ell acaba el seu periple per terres peruanes i en un parell de dies torna a la vida quotidiana.

Després de sopar anem a fer unes cusqueñas i a dormir que nosaltres tenim un bus cap a Puno, porta d'entrada del llac Titicaca!!!